Det er muligt at booke en overnatning i de smukke omgivelser i Agerfeld Gl Skole.
Agerfeld ligger fantastisk i forhold til at udforske den smukke natur i området, med skove og hedearealer, så langt øjet rækker.  En tur til Vesterhavet eller Limfjorden er også muligt fra Agerfeld.

Når du booker dig ind på  Bed & Breakfast i Agerfeld Gl Skole, vil du opleve den hyggelige stemning i den gamle skolebygning, som nu er renoveret om omdannet til 2 separate overnatningssteder, og med fælles bad og opholdsrum med the køkken.

Værelse 1

Værelse 1 ligger oppe af trappen på 1. sal. Det første man møder er et lille hyggerum med tilhørende brændeovn. Dernæst rum deling ind til soveafdelingen, hvor der er plads til 2-3 personer. Lejer man også værelse 2 med, har man hele Bed & Breakfast afdelingen for sig selv.
Klik på linket herunder, for at læse mere om Bed & Breakfast i Agerfeld Gl Skole og booke dine overnatninger: https://www.airbnb.dk/rooms/3712017... 

Værelse 2:

Dette værelse ligger som forlængelse af den gamle skolestue. Det er et hyggeligt værelse, som giver dig fornemmelsen af at være i sommerhus.

Stort fællesrum med the-køkken samt nyt badeværelse og fælles indgang med værelse 1. Lejer man også værelse 1 med, har man hele Bed & Breakfast afdelingen for sig selv.
Klik på linket herunder, for at læse mere om Bed& Breakfast i Agerfeld Gl Skole og booke dine overnatninger:  https://www.airbnb.dk/rooms/3720534...