Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

sandwich clothing

Sandwich tøj - moderne hverdagstøj til kvinder!
Designerne fra Sandwich hylder modebevidste kvinder, som elsker livet. De finder inspiration i hverdagen og de skiftende årstider og forsøger at bringe et glad og positivt budskab ind i kollektionerne. Designerne fra Sandwich  ønsker, at du skal føle glæde og velbehag, når du bærer det skønne tøj. Kollektionerne er moderne hverdagstøj med overraskende detaljer, der også gør det perfekt til festlige lejligheder. Alle beklædningsgenstande er designede med et aftryk, som firmaet kalder ‘the sandwich twist’. Det betyder, at du får noget trendy og moderigtigt tøj, der nemt kan kendes på det moderne touch fra mærkets designere.

Vis kun

Læs mere om Sandwich her

I Agerfeld Gl Skole er vi glade og stolte af at kunne præsentere modetøj fra Sandwich.
Sandwich er et hollandsk brand med aner tilbage til 1950, hvor brandet blev etableret som en importvirksomhed af modetøj. Willem Veldhoven var søn af virksomhedens grundlægger, og i 1979 lancerede han et samarbejde med den talentfulde designer Henriëtte Daniels, som skulle udmønte sig i en unik kollektion af modetøj.

Sandwich blev lanceret i 1983, og i starten var brandet synonym med t-shirts, poloer og sweatere i bomuld og lammeuld, men brandet udvidede hurtigt produktsortimentet. Derfor er den moderne version af Sandwich karakteriseret ved et stort og trendy sortiment af dametøj såsom jeans, kjoler, toppe, jakker og strikvarer såvel som accessories – herunder tørklæder og sko.

Fra et designmæssigt perspektiv er Sandwich kendetegnet ved et trendy look, hvor lækre farvekombinationer, unikke mønstre og smarte detaljer danner en helhed af moderigtigt dametøj. Det unikke look har gjort Sandwich til en stor succes, og brandet har i dag salg i cirka 2.800 butikker i mere end 23 lande, som strækker sig ud over fire kontinenter.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 22.00

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk