Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Profil

Vi har de bedste mærker og en fantastisk service!

Agerfeld-gl-skole.dk  er din nye modeshop på nettet. Her finder du altid et bredt udvalg af design fra populære mærker som Nör Denmark, Trine Kryger Simonsen, E, My Soul, Jonny Q, Charlotte Sparre, McVerdi m.fl. samt accessories som sko, støvler, tasker og smykker.  

Bag webshoppen står Birthe Thorup. Birthe har 30 års erfaring i modebranchen, og har siden år 2000 drevet forretningen Agerfeld Gl Skole. Butikken er kendt for moderigtigt kvalitetstøj til kvinder fra ca 25 år og opefter. For os har mode ingen alder! Ligeledes er god service og personlig kundebetjening et vigtigt element i succesen bag Agerfeld Gl Skole.  Det er denne erfaring og ekspertise som videreføres på webshoppen, for at give dig en unik shopping oplevelse, hvor kvalitet og god service er i højsædet.

Shop uden besvær.
Det er vores hensigt, at det skal være nemt at handle på nettet, så vi sender som en ekstra service alle køb fra 499;- fragtfrit med GLS, direkte til din dør. Du kan altså i ro og mag shoppe når du har tid og lyst uden besvær.

Det er ikke altid nemt at købe tøj på nettet, når man ikke kan prøve tøjet eller mærke kvaliteten, men vi bestræber os på at give dig samme gode service, som hvis du fysisk var i butikken. Er du i tvivl om størrelsen, eller har spørgsmål til kvaliteten, så ring endelig til butikken. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Vi ønsker at give dig den bedste service, og tilbyder dig smukke varer som altid er pakket lækkert ind.

Hos os handler du trygt - sikkerheden er i top.

God fornøjelse.
Birthe Agerfeld Gl Skole

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk