Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

NÖR Denmark

NÖR Danmark er et anerkendt og fremadgående dansk modemærke til kvinder. Deres modetøj bliver til af egn udvikling af tekstiler, knapper og spænder, dette er med til at gøre netop dette modemærke unikt.
NÖR Danmark har som vision at bidrage til at styrke kvinders personlige stil, hvilket de gør gennem deres høje kvalitet af produkter, deres bevægelige og uafhængige designs.  

Vis kun

Læs mere om NÖR Denmark

I Agerfeld Gl. Skole er vi stolte af, at kunne præsentere det lækre modebrand, NÖR Denmark.
NÖR Denmark er et modebrand der grundlagt i 2007 af designeren Kirsten Nør. Modemærket startede i en forstad til Århus, og nu sælges dametøjs mærket ikke kun i butikker i Danmark men også i udvalgte butikker i Europa, Canada og USA.
NÖR Denmark har årligt to kollektioner, en til efterår/vinter og en til forår/sommer. Deres designs kan bruges året rundt med deres velkendte detaljer og fokus på lækre kvaliteter.
De udvikler deres egne tekstiler, knapper og spænder.
Det betyder meget for modemærket og folket bag, at de kan bidrage til at styrke kvinders personlige stil og slevtillid. De lægger stor vægt på den frie bevægelighed og uafhængighed i deres designs.
Dette danske modemærke har en grobund af smukke og anderledes kollektioner med fokus på stil, type og ikke mindst den høje kvalitet af materialer. Det er et design, der er skabt fra bunden og samtidig en skøn stil med et tvist af særpræg, der holder i mange sæsoner. Vi ville ikke være foruden NÖR Denmark i Agerfeld Gl. Skole.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 22.00

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk