Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

My Soul

My Soul er et dansk modebrand, der er kendt for sine klassiske farvevalg, kvaliteter og designs, der til sammen sikre den stilfulde kollektion. De skaber det perfekte modetøj til kvinder, der elsker at forkæle sig selv ved at påføre sig dametøj med kvalitet og stil. Altså er dette modemærke My Soul perfekt til nutidens kvinder.  

Vis kun

Læs mere om My Soul

Bund:
My Soul er et dansk modebrand der står bag fantastisk damemode til fantastiske kvinder. Irene Hviid Omme er den kreative designer bag brandet My Soul, og den jyske designer har lanceret et brand med en casual og moderigtig stil.
Derudover er My Soul kendetegnet ved klassiske farvevalg, der skaber en fin balance og gør modetøj fra My Soul til et populært brand hos moderne kvinder. Stilen er fantastisk afslappet og alligevel stilfuldt.
Farverne er klassiske og enkle, så det er kvinden selv, der kommer i fokus.
Dette modebrand er modetøj i mange forskellige materialer såsom læder, skind, uld og bomuld, og denne unikke feature tilfører brandet et unikt look såvel som karakteristiske detaljer.

Produktsortimentet hos My Soul er stort og varieret, og brandet er altid klar med kjoler, nederdele, toppe, tunikaer, leggings, bukser og accessories med et casual og moderigtigt look.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk