Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

McVerdi

McVERDIs filosofi er at intet slår følelsen af, at føle sig tilpas og vel klædt. Man ved det med det samme. Hver eneste dag. Enten så er den der bare - eller så må man lede videre i klædeskabet.
McVERDI kunden beskriver McVerdi tøjet som en vidunderlig følelse af at komme hjem. At være vel klædt, ikke bare velklædt. Det er for os det ultimative kompliment og anbefaling af McVerdi´s skønne univers.

Vis kun

McVerdi dametøj er til den kvalitetsbevidste kvinde, der samtidigt ønsker sig at se, og føle sig godt tilpas.
Hør, bomuld, uld og den fineste babyfløjl er grundlaget for de 4 årlige kollektioner fra McVerdi, der altid tager afsæt i netop materialet. Det er strukturen og materialets egenskaber der afgør modellen - ikke omvendt. Derfor sidder, falder, holder og smyger tøjet sig perfekt. Det ender med en glædelig overraskelse - uanset hvilken størrelse man er. Med inspiration fra naturen, Japans æstetik, nordiske traditioner og nysgerrighed for hvad der er smukt og klædeligt, skaber McVerdi alt lige fra ikoniske overtøj til unikke kjoler, bukser, nederdele og toppe.
Hos Agerfeld.dk har vi et stort udvalg af modetøj fra McVerdi, og vi er altid klar til at hjælpe dig til netop den stil du drømmer om.
Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk