Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Maryley

Maryley er et hip italiensk jeans mærke med egen produktion i Italien, hvilket giver en helt unik kvalitet. Maryley, er til pigen som vil sætte sit personlig præg på garderoben. Maryley mode med kant og stor personlighed, og altid med fokus på detaljerne samt fantastiske kvaliteter. Alle bukserne har en fantastisk pasform og en fed kvalitet. Find inspiration i udvalget herunder med det samme, eller læs mere om dette lækre mærke nederst på siden.

Læs mere om Maryley jeans her

Maryley jeans er italienske jeans til piger, der ved hvad de vil have.
Stilen er italiensk, men den passer også perfekt til den danske stil. I alle jeans er der masser af stretch så de på intet tidspunkt føles ubehagelige at have på - uanset om du går rundt eller sidder ned.
Vi er selv helt vilde med disse jeans og er sikre på at vores kunder også vil kunne lide dem. Med et par jeans fra Maryley får du intet mindre end en super flot bagdel! Der forefindes et bredt udvalg af forskellige modeller og farvekombinationer, samt et hav af forskellige størrelser, således du kan være sikker på at finde det helt rigtige par Maryley jeans  til netop dig.
Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 22.00

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk