Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Karen by Simonsen

Karen By Simonsen er et nyere modebrand, der viser en fed, smart og stillet kollektion. De vil sikre dig et stærkt feminint look.
Karen By Simonsen lægger stor vægt på at have naturens grundelementer med indover deres kollektion. Dette gør netop dette tøjmærke ganske særligt, med dens skønne farver, facon og kvalitet. Et modemærke i høj kvalitet, der er svær ikke at blive glad for.

Vis kun

Læs mere om Karen by Simonsen her

Karen by Simonsen er grundlagt af den kreative designer Karen Simonsen, som havde gåpåmodet til at kaste sig ud i endnu et fantastisk modeprojekt efter sin tid i Munthe plus Simonsen. Derfor er Karen by Simonsen navnet på endnu en dansk succes i modebranchen.
Brandet blev lanceret i 2008, og det har på ganske få år taget modebranchen med storm. Den store succes skyldes, at dette modebrand formår at inspirere og berige modebevidste kvinder med lækkert og unik design med et eksklusivt look. Derudover er modetøj fra Karen by Simonsen kendetegnet ved fantastiske priser og lækre materialer, som – via de fine tekstiler – betyder, at dametøj fra Karen by Simonsen er blødt og komfortabelt.
Fra et designmæssigt perspektiv er Karen by Simonsen kendetegnet ved modetøj, som fremhæver den kvindelige femininitet og personlighed. Derudover er Karen by Simonsen garant for modetøj med et tidløst design, som er karakteriseret ved klassiske silhuetter og spændende detaljer såsom innovative materialer, lækre linjer og enkelte farvevalg. Derudover kan hun betegnes som en kulturel designer som elsker det modsatte af kaos og som kan lide at udfordre moden.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 22.00

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk