Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

JonnyQ

Jonny Q er et anerkendt modemærke inden for dametøj, de sikre dig den perfekte og unikke damebuks.
Den findes i forskellige modeller og der findes et par til en hver kvindekrop. Smarte, stillede jakker, nederdele og bukser tilbyder Jonny Q dig. Lige fra den klassiske cowboybuks til vilde mønstre. En uundgåelig buks for den modebevidste kvinde, der nyder at se smart ud samtidig med at føle sig godt tilpas i sit outfit.

Læs mere om Jonny Q jeans

Jonny Q er et engelsk modemærke, der skaber fantastiske jeans til kvinder. Alle deres produkter bliver produceret i Italien. De har mere end 35 års erfaring indenfor jeans. Jonny Q står for kvalitet, værdi og pasform. De designer jeans til den modebevidste feminine kvinde.
Jeans er en vigtig del af vores garderobe og vores outfit og Jonny Q er ubetinget et af de bedste jeans-mærker på markedet. På grund af meget stretch i jeansene har de en perfekt pasform til alverdens kvinder.
De tør tage chancer lige fra den klassiske blå cowboybuks til lidt mere knald på mønstre og farver. På nogle af modellerne sidder en ægte Swarowski sten i knappen, der er lynlåse med forskellige detaljer, vaskene er flotte og varierede.
Jonny Q har en passion for at udvikle deres jeans, så kvinden kan finde sig selv og føle sig godt tilpas i deres jeans. Jonny Q ønsker også at enhver kvinde skal føle sig godt tilpas med sig selv og sin krop. Jeans er en daglig påklædning, det er derfor vigtigt, at kunne føle sig fri og sensuel alle dage.  
Vi har altid et stort udvalg af jeans fra Jonny Q i butikken Agerfeld Gl. Skole og her på webshoppen. Kig med og find din egen favorit.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 22.00

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk