Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Fonnesberg

FONNESBERG er et lækkert og trendy modemærke, der matcher tidens trends i Italien. Deres kollektion består af sko, støvler, sandaler, tasker og bælter.  
Produkterne bliver fremstillet af 100 procent kalveskind, hvilket giver den perfekte komfort og pasform lige til den kvinde du er.

Vis kun

Læs mere om Fonnesberg fodtøj

Fonnesberg er et dansk modebrand, som har specialiseret sig i at lave lækre italienske skind og læder produkter af kun de bedste materialer.
Deres iøjnefaldende designs er perfekte til den modbevidste kvinde med sans for stil. Fonnesbergs mål er at matche hele sæt, hvor sko, tasker og bælter er fremstillet i samme skønne skindkvalitet. Alle produkterne fra Fonnesberg er fremstillet af 100 % kalveskind. De lægger stor vægt på komfort, god pasform og at sikre det smarte look. De står for kvalitet og elegance.
I Agerfeld Gl. Skole nyder vi at have dette mærke til at give lidt ekstra til outfittet. Ved at vælge Fonnesberg får du fodtøj, som på en gang er klassisk, eksklusivt og i en fantastisk kvalitet. Vi vil ikke være foruden.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 22.00

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk