Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Emily van den Bergh

I Agerfeld Gl Skole finder du det tyske designermærke Emily van den Bergh.
Emily van den Bergh skaber unikke bluse og tunikaer i skønne farver og mønstre til modebevidste kvinder. Tøjet fra Emily van den Bergh henvender sig til den moderne kvinde, der elsker tøj med stil og farver, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Blusen fra Emily van den Bergh bliver med garanti en af favoritterne i din garderobe, da den kan styles til både hverdag og en aften med veninderne. Se hele udvalget herunder igennem med det samme, og find inspiration i Emily van den Berghs kreative univers idag. Du kan eventuelt også læse mere om Emily van den Bergh nederst på siden.

Vis kun

Læs mere om Emily van den Bergh her

Emily van den Bergh skaber unikke bluse og tunikaer i skønne farver og mønstre til modebevidste kvinder. Designerne bag Emily van den Bergh har en forkærlighed for blomster, hvilket også ses på de mange smukke designs. Alle modellerne fra Emily van den Bergh er designede i feminine snit, der giver en elegant og stilfuld silhuet. Hos Agerfeld Gl Skole præsenteres du for en lang række tunikaer og bluser i forskellige farver og mønstre. Tøjet fra Emily van den Bergh henvender sig til den moderne kvinde, der elsker tøj med stil og farver, uden at gå på kompromis med kvaliteten.  Blusen fra Emily van den Bergh bliver med garanti en af favoritterne i din garderobe, da den kan styles til både hverdag og en aften med veninderne
Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk