Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Crea Concept

Crea Concept er et fransk premium brand, der blev etableret i år 1999 af Victor Bitton. Crea Concepts designer Ayca er fra Tyrkiet.

Deres komplementære talenter har hjulpet virksomheden til at finde sin stilistiske identitet og kendetegn, der afspejler sig i Crea Concepts kollektioner. Ayca har fokus på former og linjer i tøjet, mens at Victor med omtanke vælger stoffer og farver.
I Agerfeld Gl Skole finder du et håndplukket udvalg af sæsonens kollektioner fra Crea Concept.

Vis kun

Læs mere om Crea Concept her

Crea Concept er et premium mode brand, der er inspireret af urban værdier.

Crea Concept lægger stor vægt på balanceforholdet mellem elegance og nonchalance, hvilket kommer til udtryk ved detaljer såsom asymmetriske skæringer og originale mønstre.

Interessen for kvalitetsmaterialer og opmærksomhed for en blød fornemmelse ved i føringen af tøjet gengiver smidighed og komfort som er brandets varetegn. Stofferne er udvalgt blandt de fineste naturlige materialer (bomuld, linned, silke, uld).

Former, farver og materialer giver de mest dristige kombinationer. Farvepanelet er monokromatisk og består primært af hvidt, gråt, blåt, brunt og et par lysende strejf af rødt. Kollektionerne lægger derfor vægt på farver og nuancer ved de udvalgte stoffer og materialer.

Crea Concept kvinden er moden og aktiv samt upåvirkelig i forhold til sit modevalg. Man tør adskille sig. Hun er en kvinde, der har sin egen stil, og er på udkig efter tidløse stiles, der passer til sin livsstil fra dagens start til afslutning. Enhver kvinde kan på nogle parametre identificere sig til Crea Concept kollektioner og modeller.

Crea Concept er en perfekt sammensætning af kreativitet, komfort, kvalitet og nyskabninger.
Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk