Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

CostaMani

Costa Mani er et nyt dansk brand i rå Boho-style fashion. Classic med et lækkert touch og altid små skønne detaljer på alle styles.  
I Agerfeld Gl SKole er vi vilde med Costa Mani, som kan styles til enhver anledning.

Vis kun
Forrige side12Næste side
Forrige side12Næste side

Læs mere om Costa Mani her

Costa Mani er en nyt dansk tøjmærke, som blev lanceret i 2015 af Merethe Wang og Maibritt Flycht - begge med mange års erfaring i modebranchen. Merethe og Maibritt betegner selv brand og designs, som boho stil med fokus på pasform i lækre og rene metervarer. Costa Mani skaber tøj til din personlig stil – uanset præferencer. Produkterne er af høj kvalitet samt i lækre klassiske designs - et must-have brand til din garderobe. Bluser fra Costa Mani er i en utrolig lækker boho-stil med mange detaljer og flotte print. Der er fokus på den gode kvalitet og rene råvarer. Med bluser, skjorter og andre produkter fra Costa Mani får du en personlig stil, og de kan styles med både bukser, nederdele og shorts alt efter anledning og humør. Agerfeld.dk har et stort udvalg af modetøj til kvinder fra Costa Mani og sørger for løbende at holde vores udvalg opdateret, så du hele tiden kan være med på de seneste nyt fra brandet. Husk vi sender fragtfrit ved køb fra 499,-
Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk