Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Charlotte Sparre

Charlotte Sparre er et anerkendt modebrand, der begiver sig ud i unikke iøjefaldende mønstre, motiver og ikke mindst fantastiske farvekombinationer. Kvaliteten er høj når vi snakker Charlotte Sparre. Silke kvaliteter er en stor del af hendes kollektion, hvilket gør tøjet behageligt og let at påklæde sig. Hun ønsker at enhver kvinde skal føle sig smuk og unik i sin kollektion, og det ser man helt tydeligt i nedenstående udvalg. Du kan selv kigge de lækre kollektioner igennem med det samme, eller læse mere om den fantastiske designer Charlotte Sparre nederst på siden med det samme.

Vis kun

Læs mere om Charlotte Sparre

Charlotte Sparre er et anerkendt dansk modemærke. De er kendt for sine "skæve" og unikke prints med fantastiske kombinationer af alverdens farver.
Charlotte Sparre stiller høje krav til sine designs og kvaliteten.
95 % af de materialer, modefirmaet arbejder med, er bæredygtige eller naturlige materialer. Kvaliteten silke repræsenterer omkring 65 %. Deres silke er håndtrykte ved hjælp af den traditionelle metode med silke-trykning, der er selvfølgelig kun brugt de bedste farvestoffer.
Designeren Charlotte sparre bliver inspireret af sin barndom og hendes evner til at tegne, og derfor besluttede hun sig for efter et par kollektioner at producere hendes kollektioner med karakteristiske print og mønstre.
Hver af modemærkets kollektioner er baseret på et tema, der er temaer, der er oppe dags dato, som global opvarmning, menneskerettigheder, fred, liv, kærlighed etc. Du er næsten sikker på at finde unikke fortolkninger af hjerter, freds tegn, kranier, kors, truede dyr og planter i deres kollektion.
Charlotte Sparre ønsker, at kvinder skal bærer hendes kollektion, og så de kan føle sig godt tilpas og vise deres skønhed og samtidig føle sig smukke. Deres kjoler og tunikaer er kendt for deres fantastiske pasform, unikke design og flotte farver.
Med en tunika fra Charlotte Sparre har du mulighed for at style med stiletter og smykker for et klassiks og feminint look, eller med jeans og boots for et sejt og casual look. Agerfeld Gl. Skole har udvalgt de flotteste outfits fra Charlotte Sparres kollektion.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk