Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Butterfly Copenhagen

Butterfly Copenhagen er et eksklusivt modebrand hvis kollektioner spænder bredt. Modetøj fra Butterfly Copenhagen er tidløst og klassisk tøj og accessories i lækre skind og silke kvaliteter. Butterfly Copenhagen er klassisk og altid med et lille twist. Find dine nye Butterfly Copenhagen favoritter i det lækre udvalg herunder, eller læs mere om dette eksklusive brand nederst på siden.

Vis kun

Læs mere om Butterfly Copenhagen her

Her kan du læse lidt mere om Butterfly Copenhagen, der er kendetegnet ved deres rå og smarte stil, alt sammen i højeste kvalitet. Butterfly Copenhagen har de seneste år lavet flere kollektioner, der har taget Danmark med storm. Det skyldes bland andet deres evne til at fange tidens trends super godt, og her er specielt læder i højsædet. Læder er efterspurgt af mange kvinder, men der er krav til høj kvalitet og god komfort, og her er Butterfly Copenhagen virkelig med på beatet. Når du ser på ovenstående udvalg, vil du kunne finde et hav af forskellige produkter, alle sammen med det til fælles, at de er lidt mere rå end de fleste andre mærker, dog uden at gå på kompromis med de stilrene linjer.  De er specielt kendt for deres skindjakker, som er i højeste kvalitet. Se hele udvalget herover med det samme, og tag din stil til nye højder idag.
Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 19.00 ( 19 -20 LIVE )

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk