Eksklusivt modetøj og sko til kvinder

Bella Moda

Bella Moda er et modemærke til kvinder, der vil passe på sine fødder og stadig vil have det unikke og smarte look. Mærket sørger for lækker kvalitet, smart design og ikke mindst en skøn pasform  i både sneakers, sko, støvler og sandaler. Bella Modas produkter er velset blandt mange mode- og kvalitetsbevidste kvinder.

Vis kun

Læs mere om Bella Moda

Bella Moda er et lækkert skomærke, som blev grundlagt i 2000 for at tilgodese kvinder, der elsker sko. Skomærket kombinerer et lækkert design og en perfekt pasform og laver sko, støvler og sandaler, der kan bruges til hverdag og fest.
Bella Moda sko er velset blandt mange mode- og kvalitetsbevidste kvinder i store dele af Europa.
Bella Moda´s to mærker Khrio og Bella Moda forener begge innovation og stilsikkerhed
Deres sko og støvler laves i lækkert skind og deres store succes har været, at kombinere de lækre design med en fantastisk pasform og komfort.
Kollektionerne byder på sneakers, sko, støvler og sandaler, og de tilbyder alle på den unikke pasform. Skomærket henvender sig til modebevidste kvinder, der ikke går på kompromis med designet.

Om agerfeld gl. skole

Agerfeld Gl Skole har et bredt udvalg af modetøj fra bl.a  Trine Kryger Simonse, Nör Denmark, Jonny Q, samt et fint udvalg af fodtøj og accessories.

Butikken er placeret i smukke omgivelser syd for Holstebro, og er siden 2000 drevet af Birthe Thorup.
Birthes mangeårig erfaringer indenfor modebranchen bliver videreført på agerfeld.dk, så din oplevelse på webshoppen vil blive unik.

Åbningstider

Onsdag:10.00 – 17.00

Torsdag:10.00 – 22.00

Fredag:10.00 – 17.00

Lørdag:10.00 – 15.00

Kundeservice

Hvis du har spørgsmål vedrørende en ordre eller nogle produkter kan du kontakte os på: mail@agerfeld-gl-skole.dk eller

Agerfeld Gl. Skole  |  Toftvej 15   |   7500 Holstebro (GPS 7550 Sørvad   |   Tlf.: 97 43 88 50   |   Mobil: 28 74 00 91  |   CVR: 26065461   |   E-mail: mail@agerfeld-gl-skole.dk